Medische & cosmedische huidtherapie

Huid behandelingen

Bij Janssen Huidtherapie bieden wij zowel medische als cosmedische huidbehandelingen aan, zoals: huidtherapie, oedeemtherapie, licht- en lasertherapie en chemische peelings.

Immers krijg je bij ons altijd zorg op maat: geen mens is hetzelfde. Tijdens het eerste gesprek met een van onze huidtherapeuten wordt samen met jou bepaald welke behandeling voor jou het meest effectief is.

Janssen Huidtherapie

Huid behandelingen

Acnetherapie

Als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt raken, spreken we over acne. Deze huidaandoening kan pijnlijk zijn en komt zowel in de puberteit als op volwassen leeftijd voor. 

Bindweefselmassage

Huidaandoeningen zoals overbeharing, pigmentvlekken, vasculaire aandoeningen (bloedvaten), hand- en voetwratten en schimmelnagels kunnen allemaal worden behandeld met licht en lasertherapie.

Borstkanker nazorg

Janssen Huidtherapie heeft een actieve rol in de nazorg en begeleiding van vrouwen en mannen met borstkanker. De gevolgen van borstkanker zijn lichamelijk en emotioneel ingrijpend.

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie heeft tot doel het tijdelijk minder zichtbaar maken van huidverkleuringen en huidoneffenheden. Wij werken met de merken Dermacolor, Keromask en Mineralogie.

Elektrische epilatie

De traditionele, beproefde methode voor verwijdering van overtollige haargroei is elektrische epilatie. Elektrische epilatie wordt meestal toegepast bij witte, grijze, rossige en blonde haren of bij restbeharing. 

Huidanalyse

Nieuw sinds 2022 Middels een huidanalyse met de Observ 520X en deskundige kennis helpen we je aan een goede start met een persoonlijk huidverbeteringstraject.

Huidoneffenheden verwijderen

Heb je huidskleurige bultjes of bultjes met pigment, steelwratjes (fibromen), verruca seborrhoica (ouderdomswratten) of cherry angioma (kersenwratjes)? Misschien is coagulatie of cauterisatie iets voor jou.

Licht en laser therapie

Licht (IPL) en lasertherapie is inzetbaar voor een groot scala aan huid aandoeningen zoals overbeharing, pigmentvlekken en vasculaire aandoeningen (bloedvaten).

Licht en laser ontharing

Beharing op ongewenste plekken is voor steeds meer mensen een groot ongemak. Wij kunnen je helpen om de ongewenste beharing aanzienlijk te reduceren door middel van licht en laserontharing.

Littekentherapie

Opvallende, verharde, verkleurde, verkleefde of verdikte littekens kunnen voor lichamelijke en psychische klachten zorgen. Ontdek welke behandelopties er zijn voor jouw littekens.

Medische peeling

Huidaandoeningen zoals littekentjes, pigmentvlekjes, fijne lijntjes en acne kunnen worden behandeld met chemische peelings. Peelings vernieuwen de huid voor een gladdere en egalere look.

Microneedling

Een sterkere, soepelere, egalere en dikkere huid behaal je met microneedling. Door de penetratie van microscopisch kleine naaldjes wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Oedeemtherapie

Ons oedeemtraject is gericht op zowel de preventie van de verergering van oedeem, als het verminderen van de gevolgen van oedeem. Ontdek de behandelingen die wij aanbieden voor deze huidaandoening.

Zwachtelen

Bij zwachtelen (ambulante compressie therapie) worden elastische zwachtels gebruikt om oedeem (vochtophoping) in bijvoorbeeld een arm of been terug te dringen.

Chat openen
Goedendag
Kunnen wij je ergens mee helpen?