NEOPEN | Nieuw sinds 2024

Neopen Professional Treatment

 

Nieuwste techniek op het gebied van microneedling

___________________________________________________________
De Neopen behandeling biedt nog meer mogelijkheden, op het gebied van huid verbeterende behandelingen, dan de apparatuur die wij voorheen gebruikte.
Middels deze pen kunnen we de behandeling nog doelgerichter uitvoeren door middel van het toevoegen van mesoserums.
De combinatie met de mesotherapie maakt dat deze behandeling voor fantastische resultaten zorgt, en dit ook snel!
 

 

NIEUW: NEOPEN

De nieuwste innovatie op het gebied van microneedling: de Neopen

 

Over Microneedling:
Microneedling is een behandeling in combinatie met Mesotherapie producten, waarbij er met behulp van speciale, steriele naalden onder hoge snelheid kleine microkanaaltjes in de huid worden gemaakt. Deze kanaaltjes (gaatjes) zijn met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. Door deze kanaaltjes is de huid tot wel 80% extra in staat om voedingsstoffen op te nemen. Hiervoor gebruiken we de Mesotherapie producten. Ook worden door microneedling celdeling en de aanmaak van collageen- en elastine gestimuleerd. De huid wordt voller, gladder en strakker. Microneedling is effectief bij vrijwel alle huidproblemen.

Over de Neopen:
De Neopen creëert 1.920 microkanaaltjes per seconde in de huid en is tot 104% sneller dan andere apparaten op de markt. Dankzij deze functie is de behandeltijd korter. Hierdoor ziet u sneller zichtbare resultaat! De Neopen heeft de ISO13485-norm en CE-markering en pakt alle huidindicaties aan zoals: elasticiteit verlies, fijne lijntjes en rimpels, droge huid, pigmentatie, haaruitval, striae, littekens, rosacea en grove poriën. Met 16 naalden van roestvrij staal en chirurgische kwaliteit, kan er een diepte bereikt worden van 0,25 tot 2,5 mm, waarmee loodrecht in de huid behandelt kan worden. De Neopen krast of sleept niet over de huid waardoor er geen onnodige verwondingen worden gecreëerd. 

Neopen in combinatie met Mesotherapie
Doordat er zoveel microkanaaltjes in de huid zijn gemaakt, is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen. Hier kan optimaal gebruik van worden gemaakt door een perfecte cocktail te creëren van verschillende mesotherapie producten. Deze mesotherapie producten bevatten unieke biorevitaliserende combinaties van hyaluronzuur, biomimetische peptiden, vitaminecomplexen, co-enzymen en mineralen. Hierdoor worden er langdurige én effectieve resultaten bereikt in combinatie met de Neopen.

Voordelen Neopen
De Neopen kan een diepte bereiken van 0,2 mm tot 2,5 mm. Het is een exclusieve methode om littekens te behandelen en is aanpasbaar aan elk deel van het lichaam. 

Indicaties voor de Neopen

 • De 8 voordelen van de Neopen:
  1. Exclusieve methode om littekens te behandelen. Aanpasbaar aan elk deel van het lichaam. Behandel littekens en krijg geweldige resultaten met deze exclusieve nieuwe setting.
  2. Dubbele oplaadfunctie. Comfort en capaciteit met verschillende oplaadmogelijkheden: op batterij of op netstroom
  3. Bescherming tegen vervuiling. Geen onnodig verlies van Mesotherapiewerkstoffen, geen kruisbesmetting en geen krassen.
  4. Bluetooth connectie. Update de Neopen, waardoor je altijd de nieuwste functies gebruikt.
  5. Revolutionair ontwerp met 16 naald cartridge. Glijdt over de huid voor totaal comfort voor de patient.
  6. Ingebouwde RFID-naaldcartridge. Automatische kalibratie voor nauwkeurige, betrouwbare en sleepvrijer naaldpenetratie.
  7. Digitaal scherm: ingebouwde instellingen met een druk op de knop. Beheer diepte, snelheid en behandelingsinstellingen met een druk op de knop. Volledige controle over de procedure via het scherm.
  8. Ergonomisch ontwerp. Easy-grip-mechanisme voor moeiteloze, soepele en comfortabele behandelingen voor gezicht, lichaam en hoofdhuid.

De behandeling

Voor de behandeling

Alvorens je voor een behandeling komt is het van belang dat je huid voorbereid is middels de juiste huidverzorging en en dat je voor de behandeling minimaal 5 dagen bent gestopt met het gebruik van retinol (vitamine A). 

Tijdens de behandeling

De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn. De behandeling wordt op gevoelige plekken en met een medische naaldlengte uitgevoerd.  Tijdens de behandeling wordt er een op maat gemaakte cocktail van werkstoffen gebruikt. Deze werkstoffen kunnen door de gemaakte kanaaltjes tot wel 80% beter opgenomen worden.

Vervolgens krijg je een verzorgend en verkoelend masker aangebracht welke ook het herstel van de huid bevorderd. 

Na de behandeling

Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Bij sommige huidtypen zal dit snel verdwijnen, bij andere huidtypen kan de roodheid enkele dagen aanhouden. Het is noodzakelijk om de huid goed te hydrateren en te beschermen met een SPF 30.

Behandelfrequentie

Een optimaal resultaat behaal je door deze behandeling in kuurverband te ondergaan. Het aantal te volgen behandelingen hangt af van de huidconditie, behandelindicatie en de leeftijd. Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig om het optimale resultaat te bereiken. Een blijvend resultaat behaal je met onderhoudsbehandelingen. De frequentie varieert van vier tot twaalf weken tussen twee behandelingen.

Microneedling

Tarieven en vergoedingen

Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekering, het door jou verkozen zorgpakket en de indicatie. Let wel op: je bent zelf verantwoordelijk voor het raadplegen van jouw zorgverzekeraar bij twijfel over de vergoeding. Wij kunnen je uiteraard helpen als je er niet uitkomt.

Huidadvies voor de Neopen Professional Treatment

Huidbehandeling

Kom langs bij de huidtherapeut voor een intakegesprek. Bij microneedling kijken we altijd naar het complete plaatje, zodat we de oorzaak kunnen aanpakken. Vervolgens stellen we na het intakegesprek een persoonlijk behandeltraject samen, passend bij jouw huidtype. Daarna gaan we samen aan de slag om jouw huidklachten te verminderen.

Vermijd de zon en zonnebank

Gedurende de volledige behandelperiode is het van belang om de zon en zonnebank te vermijden. Doordat de huid kwetsbaarder wordt doordat wij deze microneedlen, is de kans op pigmentvorming groter.

Draag zonbescherming

Draag gedurende de volledige behandelperiode en minimaal 6 weken na de behandeling een SPF van minimaal factor 30. Dit is om mogelijke pigmentvorming tegen te gaan, door de huid tegen UV-straling te beschermen.

Niet krabben of trekken

Laat de huid met rust en stimuleer het natuurlijke helingsproces van de huid. Krab gedurende de behandelperiode niet, en blijf van de mogelijk gevormde korstjes af (trek deze er niet vanaf). 

Chat openen
Goedendag
Kunnen wij je ergens mee helpen?