Afspraak maken

Maak een afspraak met één van onze huidtherapeuten.

 

 

Afspraak maken

Ben jij nieuw bij onze praktijk? Dan beginnen we altijd met een eerste gesprek. Indien het om een huid of oedeemprobleem van het gelaat gaat, dan zal het gesprek worden aangevuld met een Observ520X Huidanalyse. De Huidanalyse kan momenteel alleen plaatsvinden op onze locatie in Spijkenisse. 

Niet alle behandelingen kunnen wij op beide locaties doen ivm de apparatuur/materialen. Tijdens het eerste gesprek ontvang je hierover meer informatie.

Nu bij een eerste gesprek gratis Huidanalyse! (normaal €65,-).

Tijdens dit gesprek brengen wij jouw huidklacht en jouw behandeldoel in kaart en stellen samen met jou een behandelplan op. Hou er wel rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan dit eerste gesprek.

Een afspraak maken kan heel makkelijk: telefonisch, via whatsapp,  via ons contactformulier of direct online.

Wil je wat meer informatie over je eerste afspraak en de mogelijkheden? Bij onze praktijkassistente Wendy Borghouts kun je dagelijks terecht tijdens haar telefonisch spreekuur tussen 9.00-11.00 uur.

Ben je niet in de gelegenheid om te bellen tussen 9.00-11.00 uur? Spreek dan jouw boodschap in op het antwoordapparaat en je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Heb je een vraag?

Contact formulier

Bij het verzenden van dit afspraakformulier ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en de Privacyverklaring die van toepassing zijn. Na het maken van de afspraak ontvang je een afspraak bevestiging per e-mail of post samen met de behandelovereenkomst.

Voorkeur behandellocatie

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

5 + 15 =

Chat openen
Goedendag
Kunnen wij je ergens mee helpen?