Spijkenisse & Hoogvliet

Route beschrijving

Ons team verwelkomt je graag in een van onze huidpraktijken gelegen in Spijkenisse en Hoogvliet. Bereid je bezoek zo goed mogelijk voor en lees de routebeschrijving van de desbetreffende praktijk zodat je onderweg zonder verrassingen komt te staan.

Routebeschrijving Spijkenisse

Bezoek onze praktijk in Spijkenisse

De praktijk is gevestigd in het Spijkenisse Medisch Centrum, Ruwaard van Puttenweg 500, (3201 GZ) Spijkenisse, op de 2e etage, route 143.

Via de hoofdingang loop je naar de lift en stap je op de 2e etage uit. Je gaat vervolgens rechts de gang in en aan het einde van de gang ga je wederom naar rechts. Houd route 143 aan. Je mag plaatsnemen in de wachtruimte, ons team komt je vanzelf halen.

Bezoek na 17:30 uur? Let op andere ingang
Houd er erg in dat de hoofdingang na 17:30 uur gesloten is. Vanaf 17:30 uur kun je de ingang gebruiken van de spoedeisende hulp. De spoedeisende hulp is te vinden aan de linkerzijde van het ziekenhuis. Wanneer je aanbelt, kun je aangeven dat je voor Janssen Huidtherapie komt. Na binnenkomst ga je rechtsaf en loop je verder, je ziet de liften vanzelf aan je linkerhand. Vervolgens stap je uit op de 2e etage en ga je linksaf de gang in. Je mag plaatsnemen bij nummer 143.

Openbaar vervoer
Het bus- en metrostation ligt op zo’n 150 meter afstand van het ziekenhuis (Spijkenisse Medisch Centrum – SMC). De halte van de metro is ‘Spijkenisse-Centrum’. Onder het metrostation is een busstation waar van uit diverse buslijnen vertrekken en aankomen. Op het tv-scherm bij de hoofdingang worden de vertrektijden van de bussen vermeld. Neem voor meer informatie contact op met Openbaar Vervoer Reisinformatie Nederland of 9292ov.nl.

Parkeren
Aan de voorkant en zijkant van het SMC is voldoende parkeergelegenheid. Meer informatie over parkeren en tarieven vind je op de site van het SMC.

Routebeschrijving Hoogvliet

Bezoek onze praktijk in Hoogvliet

Je vindt onze praktijk op de begane grond van Medisch Centrum Stelle aan de Stelle 12G (3191 KE) te Hoogvliet-Rotterdam. Tussen de trap en de lift in zie je een glazen deur, hier voorbij mag je plaatsnemen in onze wachtruimte. Wij roepen je vanzelf binnen.

Bezoek na 17:30 uur?
Gelieve even aan te bellen zodat wij de deur voor je open kunnen doen. De deurbel bevindt zich aan je linkerzijde, onder het nummerbord van Medisch Centrum Stelle.

Met de auto
Vanuit Rotterdam: Neem de maastunnel en rij verder op de Doklaan. Ga rechts de Dorpsweg op en rij verder op de Groene Kruisweg. Na ongeveer 10km bevindt Medisch Centrum Stelle zich aan de linker kant.

Vanuit Spijkenisse: Vanaf de Spijkenissebrug rechtdoor op de Groene Kruisweg. Bij de kruising met de Kouwenaardseweg zie je Medisch Centrum Stelle aan je rechterhand.

Openbaar vervoer
Uitstappen bij metrohalte Hoogvliet. Medisch Centrum Stelle ligt in het verlengde van het metrostation op enkele minuten lopen.

Parkeren
Er is in de meeste gevallen voldoende gratis parkeergelegenheid gelegen voor Medisch Centrum Stelle.

Chat openen
Goedendag
Kunnen wij je ergens mee helpen?