Behandelingen

Nano dermabrasie

Nano dermabrasie, een huidbehandeling waar met behulp van nanotechnologie de dode huidcellen van de bovenste huidlaag worden verwijderd zonder deze te beschadigen.

Indicaties zoals een ruwe huid, kleine zonbeschadigingen, niet-actieve acne en een grauwe huid kunnen worden behandeld met nano dermabrasie.

Nano dermabrasie

De nano dermabrasie behandeling

NANO-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt, maar ook geschikt zijn voor thuisgebruik. Het voordeel van deze behandeling is dat uw huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is.

Indicaties

  • Ruwe huid
  • Kleine zonbeschadigingen
  • Acne (geen actieve)
  • Grauwe huid
  • Huidveroudering
  • Oppepper voor de huid (celvernieuwing)
  • Doorbloeding stimuleren (versteviging)

Wat mag ik verwachten?

Tot enkele uren na de behandeling kan de huid er iets roder uit zien. Dit zal vanzelf verdwijnen. De resultaten van de Nano-dermabrasie zijn vrijwel direct zichtbaar. De huid ziet er opgepept uit, voelt frisser en een mooie natuurlijke glans laat zich zien.

Aantal benodigde behandelingen

Voor het beste resultaat wordt een behandelkuur van 3 behandelingen geadviseerd om de 2 weken. Maar voor een huid die in balans is en wil blijven, adviseren wij één behandeling in de 6 weken. Zo blijft de huid in topconditie.

Nanodermabrasie

Tarieven en vergoedingen

Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekering, het door jou verkozen zorgpakket en de indicatie. Let wel op: je bent zelf verantwoordelijk voor het raadplegen van jouw zorgverzekeraar bij twijfel over de vergoeding. Wij kunnen je uiteraard helpen als je er niet uitkomt.

 

Nano dermabrasie

Huidadvies nano dermabrasie

Huidverzorging

In overleg met onze huidtherapeut kunnen er producten gebruikt worden die een aanvulling vormen op de behandeling en daarmee het behandelresultaat optimaliseren. De huidtherapeut kan u producten adviseren die daadwerkelijk de huid zullen verbeteren en in balans houden.

Na de behandeling

Na de behandeling kan het behandelde gebied er rood uitzien en warm aanvoelen. Dit is een normale reactie en de intensiteit neemt in de loop van de uren af. De huid mag gekoeld worden met een coldpack. Houdt de huid wel droog tijdens het koelen.

Vermijd zonlicht en de zonnebank

Vermijd zonlicht zoveel mogelijk op het behandelde gebied en gebruik een zonnebescherming met factor 30-50 gedurende het behandeltraject. Wij kunnen je adviseren over het meest geschikte product voor jouw huid.

Chat openen
Goedendag
Kunnen wij je ergens mee helpen?