Behandelingen

Jouw beste huid ooit!

De huidverzorging combineert hoge gehaltes aan krachtige, nauwkeurig bestudeerde bestanddelen: vitamine A en C, AHA’s en BHA en antioxidanten om op een doeltreffende wijze de belangrijkste huidproblemen te bestrijden. Het gaat bovendien tekenen van vroegtijdige veroudering, verkleuring van de huid en puistjes tegen voor de meest stralende huid ooit. 

 Vanwege de hoge dosering aan actieve werkstoffen is het van belang het gebruik op te bouwen onder begeleiding van de opgeleide huidtherapeut. De huidbarriëre dient gerespecteerd te blijven voor optimale huidverbetering.

Ben jij klaar voor jouw beste huid ooit? 

Levensveranderende resultaten geven jou: Jouw Beste Huid Ooit!

Ultraceuticals

Zo werkt het

De huidtherapeut zal jouw huidconditie analyseren aan de hand van de ObserV huidscan waarmee we in de diepere huidlagen kunnen kijken en de huidconditie kunnen bepalen.

Daarna stellen we samen een behandelplan op voor jouw huiddoel!

Je start thuis met de producten (80%) en aanvullend voeren we behandelingen uit in de praktijk (20%) om intensiever aan jouw huidwens te werken.

Omdat het een cosmeceutical betreft en dus hoge werkzame stoffen bevat, is de coaching vanuit de huidtherapeut van groot belang voor het resultaat. Begeleiding is in dit traject dus noodzakelijk.

Zowel de producten als de behandelingen zijn voor ieder huidtype geschikt. Ook voor de extra sensitieve rosacea huiden en de donkere huidtypes.

 

  • Ook tijdens de zomermaanden
  • Werkt door in de diepere huidlagen
  • Huidbarriere blijft gerespecteerd
  • Optimale hydratatie
  • Zichtbaar resultaat
  • Optimale hydratatie
  • HOGE dosering aan werkzame stoffen
  • Uniek afleversysteem van werkzame ingrediënten

90 dagen traject

Gedurende de 90 dagen bouw je het gebruik van de producten op. Zo focust de eerste maand zich op hydratatie van de huid en het versterken van de huidbarierre en  de volgende maand wordt er een actief ingrediënt toegevoegd zoals een vitamine A of C.  Dit alles wordt aangepast aan de hand van jouw huidscan en natuurlijk huidwens!

Na 90 dagen maken we opnieuw een huidscan en zul je versteld staan van het resultaat! 

Ultraceuticals

De behandelingen in de praktijk

 

DAlle gezichtsbehandelingen zijn beschikbaar is verschillende sterkte- en activiteitenniveaus.

Stap 1.  Signature treatment
Als je voor het eerst kennismaakt met ons en/of Ultraceuticals dan starten we met een Signature behandeling. In deze behandeling laten we je kennis maken met de producten en beoordelen wij jouw huidreactie op de verschillende producten en aan de hand hieran wordt jouw huidverzorgingsroutine samengesteld.

Als je gestart bent met de thuisproducten kom je bij ons terug voor de eerste Baseline Plus behandeling. Al deze behandelingen zijn aanpasbaar naar de huidklacht waar iemand aan wilt werken. Wij bepalen op dat moment de conditie van jouw huid en waar jouw huid behoefte aan heeft. Zo kunnen we de peeling iedere keer net even anders samenstellen.

Hieronder een korte toelichting van de keuzes voor bepaalde zuren:

Mandelic Peel (Matteren en zuiveren)
Deze peeling is geschikt voor de vette, acne/ontstekingsgevoelige huid met verstopte porieën. Het helpt overtollig talg te verwijderen, de huid te zuiveren en de teint te egaliseren.

Lactic Peel (Hydrateren en verstevigen)
Deze behandeling is geschikt voor de droge huid en de eerste tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en een oneffen huid als gevolg van schade door de zon. Deze peeling verbeterd de hydratatie en zorgt voor een steviger ogende huid.

PHA Refining Solution (Verfijnen en verjongen)
Ideaal als kennismaking voor een eerste peeling met geen tot minimale downtime (=hersteltijd).
Verfijnt het huidoppervlak, waardoor het er voller, jeugdiger, frisser en stralender uitziet.

Verhelderend Accelerator Mask (Uitstraling en glans)
Geschikt voor de droge of vette huidtypen met een ongelijkmatige teint en een gebrek aan vitaliteit. Bevat naast alfahydroxyzuren, salicylzuur en niacinamide een krachtige mix van verhelderende bestanddelen om de helderheid en glans van de huid te herstellen.

Naast bovenstaande mogelijkheden kunnen wij deze uitbreiden en intensiveren door er een corrective serum aan toe te voegen zoals de Vitamine C en A. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo is er altijd een combinatie om jouw naar jouw droomheid te helpen!

 

NIEUW SINDS 2024 | A-Zyme peelings  

Combinatie van retinol en enzymen. Krachtpatser tegen huidveroudering. Deze behandelingen kunnen ook weer aangepast worden in intensiteit. Voor deze peelings is het wel een vereiste dat iemand thuis al minimaal één actief serum gebruikt. A-Zyme peeling kan vervolg op de huidige peelings worden ingezet maar ook zeker als start afhankelijk van uw huidwens en huidconditie.

 

 

Add on Booster +

Ook is het mogelijk om de behandeling uit te breiden met een Booster voor een ander lichaamsdeel. Zo kun je een Add-on boeken voor de ogen en de  hand en arm.

Ultracueticals

Ga jij voor Jouw Beste Huid Ooit?

Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van jouw zorgverzekering en het door jou verkozen zorgpakket. Acnetherapie valt over het algemeen onder het aanvullende pakket bij de zorgverzekeraar. Let wel op: je bent zelf verantwoordelijk voor het raadplegen van jouw zorgverzekeraar bij twijfel over de vergoeding. Wij kunnen je uiteraard helpen als je er niet uitkomt.

Ultraceuticals

Voor en na foto’s

Hierbij een aantal voor en na foto’s om te laten zien wat wij samen met jou kunnen bereiken. Let wel op… acne is iets wat altijd goed dient te worden onderhouden met de juiste huidverzorgingsroutine. Zelfs nadat het behandelingstraject bij ons is afgerond. Daarom raden wij ook aan om na het traject nog onderhoudsbehandelingen bij onze huidtherapeuten in te plannen, om de acne onder controle te houden.

Chat openen
Goedendag
Kunnen wij je ergens mee helpen?