Behandelingen

Jouw beste huid ooit!

De huidverzorging combineert hoge gehaltes aan krachtige, nauwkeurig bestudeerde bestanddelen: vitamine A en C, AHA’s en BHA en antioxidanten om op een doeltreffende wijze de belangrijkste huidproblemen te bestrijden. Het gaat bovendien tekenen van vroegtijdige veroudering, verkleuring van de huid en puistjes tegen voor de meest stralende huid ooit. 

 Vanwege de hoge dosering aan actieve werkstoffen is het van belang het gebruik op te bouwen onder begeleiding van de opgeleide huidtherapeut. De huidbarriëre dient gerespecteerd te blijven voor optimale huidverbetering.

Ben jij klaar voor jouw beste huid ooit? 

Levensveranderende resultaten geven jou: Jouw Beste Huid Ooit!

Ultraceuticals

Zo werkt het

De huidtherapeut zal jouw huidconditie analyseren aan de hand van de ObserV huidscan waarmee we in de diepere huidlagen kunnen kijken en de huidconditie kunnen bepalen.

Daarna stellen we samen een behandelplan op voor jouw huiddoel!

Je start thuis met de producten (80%) en aanvullend voeren we behandelingen uit in de praktijk (20%) om intensiever aan jouw huidwens te werken.

Omdat het een cosmeceutical betreft en dus hoge werkzame stoffen bevat, is de coaching vanuit de huidtherapeut van groot belang voor het resultaat. Begeleiding is in dit traject dus noodzakelijk.

Zowel de producten als de behandelingen zijn voor ieder huidtype geschikt. Ook voor de extra sensitieve rosacea huiden en de donkere huidtypes.

 

  • Ook tijdens de zomermaanden
  • Werkt door in de diepere huidlagen
  • Huidbarriere blijft gerespecteerd
  • Optimale hydratatie
  • Zichtbaar resultaat
  • Optimale hydratatie
  • HOGE dosering aan werkzame stoffen
  • Uniek afleversysteem van werkzame ingrediënten

90 dagen traject

Gedurende de 90 dagen bouw je het gebruik van de producten op. Zo focust de eerste maand zich op hydratatie van de huid en het versterken van de huidbarierre en  de volgende maand wordt er een actief ingrediënt toegevoegd zoals een vitamine A of C.  Dit alles wordt aangepast aan de hand van jouw huidscan en natuurlijk huidwens!

Na 90 dagen maken we opnieuw een huidscan en zul je versteld staan van het resultaat! 

Ultracueticals

Ga jij voor Jouw Beste Huid Ooit?

Of je in aanmerking komt voor een vergoeding is afhankelijk van jouw zorgverzekering en het door jou verkozen zorgpakket. Acnetherapie valt over het algemeen onder het aanvullende pakket bij de zorgverzekeraar. Let wel op: je bent zelf verantwoordelijk voor het raadplegen van jouw zorgverzekeraar bij twijfel over de vergoeding. Wij kunnen je uiteraard helpen als je er niet uitkomt.

Ultraceuticals

Voor en na foto’s

Hierbij een aantal voor en na foto’s om te laten zien wat wij samen met jou kunnen bereiken. Let wel op… acne is iets wat altijd goed dient te worden onderhouden met de juiste huidverzorgingsroutine. Zelfs nadat het behandelingstraject bij ons is afgerond. Daarom raden wij ook aan om na het traject nog onderhoudsbehandelingen bij onze huidtherapeuten in te plannen, om de acne onder controle te houden.

Chat openen
Goedendag
Kunnen wij je ergens mee helpen?